Contact

 

Jacob van der Borchstraat 40 

Huis op de hoek

3515XG Utrecht

Nederland

 

inodegroot@gmail.com

0610907549

 

KvK: 57625107

BTW: NL001309938B11

Levering

Het streven is: Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen afgegeven bij het pakketpunt. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL.  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Recht tot herroeping

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen (voor Nederland) circa 7,25 per pakket, (LET OP; zwaardere pakketten  zijn duurder om te verzenden). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. (Voor indicatie zie hier onder) Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Inodegroot@gmail.com  Gebruik daarvoor het formulier 'Herroeping'. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Formulier herroeping

Ruilen/terugsturen 

Wilt u het kunstwerk om welke reden dan ook terugsturen of  ruilen?  U kunt hiervoor contact opnemen met inodegroot@gmail.com  Verpak het werk zorgvuldig. Bij beschadiging wordt  waarschijnlijk de gehele verkoopsprijs in rekening gebracht; immers het kunstwerk kan niet meer aan een ander verkocht worden.  U draagt zelf de kosten voor terugzending.  Heeft u al betaald?  Binnen 14 dagen wordt het bedrag mits het werk onbeschadigd is, teruggestort.

LET OP: retour van u naar de webwinkel Ino de Groot is voor uw eigen rekening!

Verzendkosten (indicatie)

Kosten  2024 niet ingelijste tekeningen en schilderijen. 

Nederland ca. €7,25

Verenigd koninkrijk  ca.  €12,=

België, Duitsland, Frankrijk, Italië ca.  €12,50

Amerika ca.  €34,=

Andere landen zie voor prijzen https://jouw.postnl.nl/

Bronzen beelden en glasschilderijen tot 20 kg.

Kosten 2024

Nederland ca. €15.00

Verenigd koninkrijk  tussen €20 en €42

België, Duitsland, Frankrijk, Italië tussen €12,50 en €46,=

Amerika  ca. €165,=

Andere landen zie voor prijzen https://jouw.postnl.nl/

Klachten

Het kan voorkomen dat er iets  niet gaat zoals bedoeld is. Neem contact op via inodegroot@gmail.com  Binnen 24 uur neem ik contact met u op en zoeken we naar een oplossing die voor beide partijen bevredigend is.